Hugo Boss herreur

()

Dette klassiske armbåndsur, designet af Hugo Boss, er en del af Hugo Boss Black kollektionen. Uret er maskulint af udseende og med slidstærkt mineralglas samt urrem af læder.

1.895,00 kr.

Detalje om produktet

Model

Hugo Boss Origin 1512922

Materialer

  • Urrem af læder
  • Slidstærkt mineralglas
  • Urkasse af solidt rustfrit stål

Det slidstærke mineralglas er beskyttende over for slid og stød.

Urskiven viser den aktuelle dato.

Kvarts

Uret er et batteridrevet kvartsur. Det styres af svingninver i et krystal af mineralet kvarts, der kun ændres over kort tid. 

Beskytter mod vand

Uret er klassificeret til 50 meters dybde (5 bar). Uret kan altså tåle berøring med vand. Uret bør dog ikke benyttes i vand, da de 50 meter ikke giver udtryk for den tilladte dykkedybte. Derfor anbefales det, at det ikke benyttes i havet, swimmingpools eller badet, da trykpåvirkningen stiger ved kontakt med vand i bevægelse.

Vigtigt!

Ved hurtige svingninger i temperaturen kan et undertryk kan opstå i uret, hvilket viser sig ved dugdråbåer under glasset. Hvis dette sker, skal du omgående kontakte din urmager, så denne kan sørge for at fugtigheden forsvinder. Dette kræver at urkassen bliver åbnet af din urmager! Skaden kan endne ud i en totalskade, hvis fugtigheden lægger sig i selve uret. Dette kan også ske selvom duggen forsvinder af sig selv. Det er vigtigt at pointere at selv vandætte ure ofte ikke kan være sikret mod kondens. Går du fra kulde til varme - eksempelvis fra vinter udendørs til en høj indendørs temperatur - kan kondensen fremkomme. At kondens forekommer ofte ved høje temperaturforskelle, og dermed skyldes den ikke en fabrikationsfejl.

Autoriseret dansk forhandler.