Firmagave

(8 produkter)

Står du og skal finde jeres næste firmagave? Det kan være svært at finde en gave, der henvender sig præcist til alle dine medarbejdere. Men det er en utrolig vigtigt del af det at have en virksomhed at pleje sine medarbejdere og vise, at man værdsætter dem og sætter pris på deres daglige arbejde. 

Vi har samlet en række populære produkter, der henvender sig til den kvindelige medarbejder. Find inspiration til din næste firmagave her på siden, eller brug kategorierne til venstre for at få yderligere gave inspiration.

Sortér efter:

Daniel Wellington dameur 26mm

1.095,00 kr.

Kähler Omaggio vase Medium Sort

299,00 kr.

Kähler Omaggio vase Large Sølv

399,00 kr.

Triangle Lysestage

260,00 kr.

Walnut Skærebræt Small

200,00 kr.

Sæt - Plejende Shampoo og Balsam med serum

129,00 kr.

Breville Blend Active

349,00 kr.

Cobra lysestage 2 stk.

815,00 kr.

Firmagave til kvinder

Søger du gave inspiration til den kvindelige medarbejder, kan du her på siden finde de mest populære gaver til kvinder. Hvad enten du leder efter gaver til kvinder på 40, gaver til kvinder på 60 eller noget helt tredje, vil vores mange gaveideer helt sikkert sprede glæde og smil hos den kvindelige medarbejder. 

Vil du gå den sikre vej kan du vælge en af gaveideerne placeret i denne kategori, men vil du bevæge dig ud i en sjov gave til hende, kan du med fordel bruge kategorilisten til venstre, for at finde frem til netop det du leder efter i en firmagave.

Vi håber at du bliver inspireret af vores udvalg af gaveideer, og finder frem til den helt perfekte firmagave i år.